Pilegrim

JOHANNESGÅRDEN

En rasteplass langs pilegrimsleden

PRIS 2019:

For vandrende pilegrimer er det åpent juni, juli og august. Utover det; ta kontakt for mulighet.

 

Overnatting med egen sovepose kr 300

Leie av sengetøy kr 80

Leie av håndkle kr 20

Vaskemaskin kr 30

Wi-Fi.

Free coffee and tea

 

Velutstyrt kjøkken.

2,5 km før ankomst, passerer du en matbutikk i Brøttum sentrum.The grocery store in Brøttum is open:  Ma-Fre 09.00-21.00 Lørdag 09:00-18:00. On sundays the grocery store is closed. 

 

Johannesgården has a well equipped kitchen where you can prepare your own food. 

 

I kapellet er det aftenbønn hver kveld kl 20:30. Vi bruker en enkel liturgisk form på norsk/engelsk. Velkommen til å delta hvis du ønsker.


Pilegrimsleden går langs vei 213 til Vea hagebruksskole. Derfra går den oppover bakkene forbi Ringen Rekreasjonshjem. Og videre oppover i høyden. Du kommer til et kryss. Mot Ulven til venstre og mot Byen til høyre. Følg veien mot Byen og du er nå over på grusvei. Etter en tid kommer du til et forsamlingshus på høyre hånd. Derfra går leden inn i skogen på venstre side, og gjennom et fint naturområde som heter Purkesvea. Du kommer igjen ut på grusvei som du følger rett fram helt til Brøttum sentrum. Herfra kan du gå på Mæhlumsvegen og videre Holtevegen til du kommer til Johannesgården 2,5km fra sentrum. Eller velge å gå den fine kulturstien gjennom Mæhlum gård og videre. Begge alternativene er omtrent like lange.

Se kart på www.pilegrimsleden.no.